Marian Massen | Zorgr

Marian Massen

Mental coach
Massagetherapeut

In het drukke leven van alle dag is het soms lastig om ontspanning te vinden Om bij jezelf te blijven. Te voelen wat er speelt in je lichaam, te luisteren naar de signalen van je lichaam. Door gebruik te maken van verschillende technieken, zoals massage, coaching maar ook mediumschap en trancehealing ondersteun ik een ieder die daar behoefte aan heeft. Die is vast gelopen in het leven of gewoon ontspanning zoekt. Voel je vrij om het te ervaren. i

Behandelingen

evidence basednon-evidence based
Counseling

Wat is counseling?
Counseling is een laagdrempelige manier van psychische hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij cliënten met een gezonde emotionele basis, die tijdelijk het spoor bijster zijn. Meestal is er sprake van een duidelijke klacht; een belemmering of blokkade die tijdens coaching aan het licht komt. Counseling helpt je om dit aan te pakken of te verwerken.

Bij counseling ligt er meer nadruk op het emotionele vlak dan bij coaching. Een counselor gaat eigenlijk door waar een coach ophoudt. 

lees meersluit
Massagetherapie

Wat is massagetherapie?
Massage staat bekend om zijn stress- en pijnverlichtende werking. Een therapeutische massage gaat net een stukje verder en is specifiek gericht op het verlichten van diverse lichamelijke klachten. Een therapeutische massage wordt altijd gegeven door een massagetherapeut; een deskundige die naast ruime kennis van het menselijk lichaam een grote variëteit aan oosterse en westerse massagetechnieken beheerst. Hierdoor worden lichamelijke klachten effectiever en meer specialistisch aangepakt dan bij een ‘gewone’ massage.

lees meersluit
Ontspanningsmassage

Wat is een ontspanningsmassage?
Een ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam centraal staat. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

lees meersluit
Stoelmassage

Wat is stoelmassage?
Stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werkgerelateerde ziekten zoals bijvoorbeeld RSI en symptomen van stress. Het is een manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel en vindt plaats door de kleren heen.

lees meersluit

Profiel

Leeftijdsgroep: 
Jongeren
Volwassenen
Hoe lang ben je al actief als zorgverlener?: 
5 jaar

Praktijk

Faciliteiten: 
Beschikbaar voor spoedafspraken
Behandeling in avond en/of weekend
Afbeeldingen: 

Specialisme(s)

Angsten
Assertiviteitsproblemen
Eenzaamheid
Hooggevoeligheid
Massagepraktijk marian
Warnersstraat 6
7011BM
Gaanderen
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 19:00-21:00
dinsdag: 9:00-21:00
woensdag: 9:30-21:00
donderdag: 9:30-21:00
vrijdag: 9:30-21:00
zaterdag: 10:00-16:00

Tarieven

Massagetherapie
Tarief: 
€45.00
per 60 minuten
Coaching bij hooggevoeligheid
Tarief: 
€45.00
per 60 minuten
Massage bij kanker
Tarief: 
€40.00
per 60 minuten
Stoelmassage
Tarief: 
€20.00
per 20 minuten
Hotstonemassage
Tarief: 
€50.00
per 60 minuten